Ne spreglejte: VIDEO TRENING za samostojno organizacijo promocij

Promocija skeptike spreminja v zveste kupce
25. septembra, 2018
Jesen – odlična priložnost, za tiste, ki nočejo ostati v povprečju
25. septembra, 2018

Promocije so svoj pozitiven učinek dokazale v različnih znanstvenih preizkusih – prodaja po promocijah zraste od 5 do 10-krat, učinek pa se dokazano kaže še 12 tednov po dogodku. Promocije so tako zelo pomembne, da so jih odločevalci v televizijski oddaji Štartaj Slovenija od Spar Slovenija, kjer sodelujoči tekmujejo s svojim inovativnim izdelkov, določili kot obvezno komponento sodelovanja. Vsi, ki sodelujejo v oddaji in se potegujejo v prodajnih rezultatih, so morali svoj izdelek predstaviti v trgovini tudi za svojim promocijskim pultom in s svojimi promotorji.

Kot direktorica Agencije Prestiž, ki se že 15 let profesionalno ukvarja z organizacijo in izvedbo promocij, lahko z veliko gotovostjo trdim, da uspešno vodene promocije, degustacije in drugi promocijski dogodki za vaše podjetje predstavljajo verjetno eno od največjih priložnosti za dvig vaše prodaje in prepoznave vaše blagovne znamke.

Verjetno se tudi sami zavedate, da so promocije tisto, ker izdelek zares močno približa kupcem, a vas verjetno, tako, kot večino poslovnežev, skrbi, ali se bo investicija vanje povrnila. Ker v svetu promocij delujem že 15 let, vam lahko zagotovim, da je skrb odveč. Promocije se vedno izplačajo in povrnjeno dobite garantirano več kot je vloženo, na dolgi rok pa je učinek še veliko večji. A seveda pod enim pogojem – to je, da so promocije pripravljene premišljeno, vsebujejo vse ključne elemente in jih znate tudi učinkovito nadzorovati.

Ker gre za precej kompleksen proces, za nameček pa na trgu ni primerne literature, s katero bi se lahko poučili o konkretni samostojni organizaciji promocij, degustacij in ostalih promocijskih dogodkov, bi vam rada pomagala in vas tako spodbudila, da začnete izkoriščati priložnosti, ki jih ta oblika prodajnih orodij ponuja. Najlažje verjetno je, da za izvedbo promocij najamete našo agencijo, ker vem, da bi mnogi raje držali vse niti v svojih rokah, pa sem pripravila tudi alternativno pomoč, s katero boste dobili vse potrebne informacije, napotke in potrebne dokumente, ki jih potrebujete za izvedbo promocij v lastni režiji.

Pripravila sem intenziven video trening za samostojno organizacijo promocij, v katerem sem zbrala vse svoje izkušnje in znanja, ki sem si jih pridobila skozi več kot 12.000 izvedenih promocij, pa tudi odgovore na vprašanja, ki mi jih redno postavljajo moje stranke. Video trening »Kako pripraviti zares učinkovito promocijo« je vaša garancija, da boste promocije, degustacije ali kak drug promocijski dogodek izpeljali od a do ž strokovno, tako, da bo vaša investicija vanje zagotovo povrnjena in bo naredila velik preboj v vašem načinu prodaje.

 

Več o video treningu si lahko preberete tukaj (kliknite), za še več informacij pa sem vam na voljo na e-naslovu info@agencijaprestiz.si.

Možno je plačilo po predračunu ali preko Paypala, kmalu po plačilu pa si boste že lahko ogledali video trening in v naslednjih dneh že pričeli pripravljati vse potrebno za organizacijo uspešne promocije ali sklopa promocij.

 

Video trening je nadvse koristen tudi za tiste, ki promocije že izvajate, saj boste v njem našli ideje, kako lahko vaš trenutni proces organizacije še optimizirate in odpravite najbolj tipične napake, ki se pojavljajo pri skorajda vseh promocijah.

 

V kolikor potrebujete predračun, mi pišite na e-naslov info@agencijaprestiz.si, s pripisom “Naročam video trening Kako pripraviti zares učinkovito promocijo”.

Postani promotor!