Razmišljate, da bi vaš izdelek predstavili potencialnim kupcem s promocijo ali degustacijo v izbranih trgovinah?

Za vas sem pripravila BREZPLAČNO bazo kontaktov in najnujnejših dejstev, ki jih morate vedeti, ko se odločate o organizaciji promocijskih dogodkov in to za vse večje slovenske trgovine ter trgovske centre.


V brezplačni bazi podatkov za organizacijo dogodkov so zbrani:

kontakti oseb za posamezne trgovine in trgovske centre, ki so zadolžene za odobritev promocij oz. degustacij,

informacije, kje je za izvedbo promocij oz. degustacij treba plačati in kje je ta možnost brezplačna,

posebni pogoji, ki jih zahtevajo določene trgovine pri izvedbi degustacij oz. promocij,

kako se v posameznih trgovinah prijavljajo promocije oz. degustacije,

morebitni datumi, do katerih je v posameznih trgovinah potrebno oddati prijavo promocije oz. degustacije.


Kdo sem avtorica baze kontaktov in pravil za organizacijo promocij in degustacij?

Brezplačno bazo kontaktov in pravil za organizacijo promocij v največjih slovenskih trgovinah in trgovskih centrih sem pripravila Anžela Wirth, direktorica Agencije Prestiž, ene izmed prvih agencij v Sloveniji, ki so se profesionalno ukvarjale z organizacijo in izvedbo promocij ter degustacij.
Promocije s svojim strokovnim kadrom za velika in tudi malce manjša podjetja (Kraš, Manner, Milka, Fructal ...) agencija organizira že 15 let zapored. Opus našega znanja in izkušenj je zares širok, zato podjetjem pomagamo tudi pri organizaciji promocijskih dogodkov s svojimi strokovnimi nasveti. Prepoznavna značilnost naših promotorjev je, da izdelek odlično poznajo. Na ta način lahko s simpatičnim nasmehom potecialnim kupcem suvereno odgovarjajo na njihova vprašanja in jim pomagajo poiskati najboljše rešitve zase. Kot direktorica prisegam na celostni idejni koncept promocijskega dogodka, s katerim ni v ospredju le pospeševanje prodaje, pač pa so učinki s povečevanjem prepoznavnosti blagovne znamke opazni tudi na dolgi rok.
zvijezda
ADRIA_Airways_Logo.svg
spar vital
duel
triglav
Postani promotor!