O nas

Agencija Prestiž je bila med prvimi agencijami v Sloveniji, ki so se profesionalno začele ukvarjati z organizacijo in izvedbo promocij ter degustacij. Glavni namen agencije je, da svojim strankam z direktnim pristopom do kupcev zagotovi odlično predstavitev njihovih izdelkov in jim tako pomaga povečati prodajo ter dvigniti prepoznavnost blagovne znamke.Promocije s svojim strokovnim kadrom za velika in tudi malce manjša podjetja (Kraš, Manner, Coca-cola ...) organizira že od leta 2004. Njihov opus znanja in izkušenj je zares širok, zato podjetjem pomagajo tudi pri organizaciji promocijskih dogodkov s svojimi strokovnimi nasveti.

Promoviranje in degustiranje ne pomenita zgolj razkazovanje izdelka, temveč mora dober degustator ali promotor izdelek tudi dobro poznati, poleg tega pa mora biti pripravljen še na kopico možnih vprašanj.

V Agenciji Prestiž težimo k temu, da se promotorji in degustatorji pred samo promocijo ali degustacijo dodobra poučijo o izdelku, ter da se pripravijo na vsa možna vprašanja. Prepoznavna značilnost naših promotorjev je, da izdelek odlično poznajo. Na ta način lahko s simpatičnim nasmehom potencialnim kupcem suvereno odgovarjajo na njihova vprašanja in jim pomagajo poiskati najboljše rešitve zase. Direktorica Anžela Wirth prisega na celostni idejni koncept promocijskega dogodka, s katerim ni v ospredju le pospeševanje prodaje, pač pa so učinki s povečevanjem prepoznavnosti blagovne znamke opazni tudi na dolgi rok.

Postani promotor!