Ulični marketing

Ujemite pozornost kupcev tam, kjer najmanj pričakujejo !

Ulične promocije so nekaj posebnega v predstavljanju izdelkov. Idejno podprte predstavitve izdelkov ali blagovne znamke se izvajajo na javnih mestih, kot so ulice, trgovski centri, pred javnimi stavbami ... Namen te vrste promocij je, da z njimi dosežemo direkten stik s potencialnimi kupci, z neposredno interakcijo pa v njih sprožimo čustveno reakcijo, ki skozi pozitivno izkušnjo omogoči boljše pomnenje in hitrejšo prepoznavo blagovne znamke.

Nekateri ulični marketing uvrščajo kar v posebno vejo gverilnega marketinga, katerih namen je, da z odlično komunikacijo skozi majhne finančne vložke dosežejo nadpovprečne rezultate. In prav to vam omogočamo tudi v Agenciji Prestiž. Pomagamo vam pri oblikovanju domislene ideje in pripravi promocijskih materialov, nato pa v aktivnosti vključimo izkušene in nadpovprečno komunikativne promotorje, ki svoje delo opravijo kot najboljši ulični animatorji.

Če si želite izstopiti iz povprečja in se potencialnih kupcev dotakniti z izkušnjo, ki jim bo še dolgo (ali za vedno) ostala v spominu, potem vsekakor ne smete prezreti priložnosti, ki jih skrivajo ulične promocije.

Poleg tega, da vašo blagovno znamko predstavimo z izvirnim idejnim konceptom in dovršeno promocijsko opremo (od kostumov do animacijskih pripomočkov), vam lahko pomagamo tudi pri klasičnemu razdeljevanju letakov. Pri tem vam svetujemo, kje je deljenje promocijskega materiala najbolj optimalna, kje sploh dovoljena, in kolikšno količino je še primerno pripraviti.

Pri uličnih promocijah glavna pozornost ni usmerjena v neposredno pospeševanje prodaje, vam pa iz lastnih izkušenj lahko zagotovimo, da delujejo z močnim vtisom tudi na dolgi rok. Potencialni kupci si bodo zapomnili svojega čustvenega odziva na ulici in ko bodo vaš izdelek srečali v trgovini, bo ta z velikim navdušenjem romal v nakupovalne vozičke. Preverjeno!

POVRAŠEVANJE
Postani promotor!